Jeg oppdaget nettopp at jeg har tre "baller" i pungen! To store som jeg alltid har hatt, og en liten ny! Jeg har hvert borti mange rusmidler, som alkohol, hasj, amfetamin og nylig steroider. Jeg har klart å få helt panikk, og forstår virkelig ikke hva det kan være for noe. Kan helst tenke meg at det har noe med steroidene å gjøre, om det er noe av de alternativene som kan være grunnen… I så fall er produktet Turanabol og Winstrol. Vil helst vite hva det er for noe, og om det er noe farlig eller uvanlig, før jeg går til lege eller helsestasjon.
Gutt, 17 år fra Hordaland.

Vi anbefaler deg å få dette undersøkt hos en lege så fort som mulig. Det kan være flere mulige forklaringer på det du beskriver, og det er derfor viktig at du får dette undersøkt av en medisinsk kyndig person.

Når det gjelder de anabole steroidene du nevner, kan du få mer informasjon om bivirkningene av disse hos Dopingtelefonen (800 50 200, man-ons: 09.00-15.00).

Legg igjen en kommentar