Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Svar på spørsmål som stilles via denne tjenesten vil legges ut på siden under siste stilte spørsmål og svar. Du vil også få tildelt et søkenummer som du kan bruke for å finne igjen ditt spørsmål etter at vi har svart på det.

 

Info om spørretjenesten

Vi vil svare på ditt spørsmål så fort som mulig. I perioder med mye pågang kan det ta opptil 7 virkedager før svaret publiseres.

Hvis du trenger raske svar fra oss, ring oss på 915 08588, eller chat med oss i våre åpningstider (mandag – fredag mellom 11.00 og 18.00)

RUSinformasjonen er ikke en akutt-tjeneste. Har du behov for øyeblikkelig helsehjelp, ring 113. Husk at helsepersonell også har taushetsplikt.

Medikamenter som er foreskrevet skal brukes som anbefalt av foreskrivende instans som f.eks lege, psykiater el. Lurer du på om du kan bruke medikamentet på annen måte enn anbefalt, må du kontakte den som har foreskrevet medikamentet. 

Etter at du sender inn ditt spørsmål kommer det opp en bekreftelse hvor det står «Ditt søkenummer». Notér søkenummeret og bruk det for å søke opp svaret på ditt spørsmål. Når svar på ditt spørsmål er publisert, dukker det opp ved søk på søkenummer.

Dersom du har oppgitt personlige opplysninger eller informasjon som gjør det mulig å identifisere deg, vil vi anonymisere dette. Dersom du likevel vil at spørsmålet ditt skal slettes, ta kontakt med oss.