Ble jeg dopet ned?

Jeg dro på byen med typen min og venninna mi lørdag kveld. Betalte inngang, gikk å kjøpte meg en Bacardi Breezer på glassflaske. Idet jeg tar imot denne av bartenderen, så holder bartender tommelen over og jeg sier til min type og venninne, er det sånn at det skal bruse sånn i denne drinken? Dette var merkelig. Bartender oppførte seg også merkelig så jeg ble usikker på om jeg skulle ta en slurk av dette eller ikke. Jeg tok 1 slurk og kjente ikke annen smak eller noe, så jeg drakk hele flaska, så er resten av kvelden blackout. Så lurer rett og slett på om jeg ble dopet ned???

Hadde blitt en helt annen uten forvarsel. Hadde også blitt aggressiv å slått en mann med en flaske i hodet. Nå er det tirsdag og jeg er enda ikke meg selv. I natt har jeg hatt feber, hallusinasjoner, hjertebank og vondt på ene sia av ryggen/nyra. Avføringen er svart og lukter søtt. Ikke matlyst. Søndag spydde jeg hele dagen.

kvinne/jente |
39 år |
Trøndelag

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi forstår godt at du reagerer på dette – det er i jo i prinsippet mulig at du kan ha fått i deg noe annet enn alkohol, men dette blir dessverre veldig vanskelig for oss å bekrefte eller avkrefte helt sikkert.

Den sikreste måten å finne ut om man har blitt dopet ned på, vil være å ta en urin- og/eller blodprøve. Dette bør helst gjøres så fort som mulig etter mistanke, ettersom flere typiske rusmidler som benyttes til slike formål vil forlate kroppen etter få timer, opptil noen få døgn.

I ditt tilfelle kan det hende at det er for sent å ta en slik prøve nå, ettersom det allerede har gått noen dager. Allikevel kan det være lurt å kontakte lege for å undersøke de symptomene du beskriver (feber, hallusinasjoner, hjertebank og vondt på ene sia av ryggen/nyra), da dette ikke er vanlige symptomer på «fyllesyke».

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.