Kommer dere til å fikse appen drikkevett 2?

Kommer dere til å fikse appen drikkevett 2? Den lukker seg om man prøver å gå inn på statistikk. Veldig synd, for jeg kunne godt tenke meg å følge med på alkoholinntaket mitt.

mann/gutt |
47 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Det var leit å høre. Vi var ikke kjent med dette problemet før nå. Takk for beskjed. Vi tar kontakt med leverandør og ber dem sjekke det.

For øvrig hadde det vært interessant å vite hvilket operativsystem du bruker, og hvilken versjon – om du har anledning, setter vi pris på om du kan informere oss om dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen