Hvem friskmelder personen som har tatt PETH i 6mnd. og har hatt verdier som er ok?

Hvem friskemelder personen som har tatt PETH og i 6mnd. og har hatt verdier som er ok? Er blitt sendt til statsforvalter. denne personen har ikke mistet førerkortet i ruspåvriket tilstand, men var uheldig å falle etter en fest,har de lov å inndra førerkorte… var sykemeldt og ikke i arbeid, er sjåfør av yrket, ikke alkoholiker…..og nå er det gått ca. 1 1/2 år…. vi fortviler… dette gjelder min mann

mann/gutt |
63 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Det er den personen (eller instans) som har bedt om prøvene, som friskmelder. Vanligvis er det fastlegen.

Inndragelse av førerkort skjer ikke bare hvis man kjører ruspåvirket. Førerkort kan også inndras dersom myndigheten mener at helsekrav ikke er oppfylt. Du kan lese om helsekrav her.

Dere kan også ta kontakt med Statsforvalteren for mer info.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen