Hvor høy PEth-verdi tror dere jeg vil ha?

Må ta pEth prøve snart gjennom barneværet. Og jeg drakk den 20 nov. 4-5 øl av de små glass flaskene. Og en stor. Og en halv dagen etter å ingenting etter dette. Er på institusjon foreldre barn senter. Å nå vil de at jeg ska avlegge urin + peht prøve. Hvor mye tror du jeg har da å hva ska æ si til de såm jobbe hær. Vil jo ikke miste barnet mitt.

kvinne/jente |
32 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Hvor høy PEth-verdi du har, kan vi egentlig bare gjette på. Det er mange faktorer som avgjør hva PEth-verdien blir, som f.eks. hvor mye og ofte du har drukket i forkant av 20. november. Men helt generelt vil vi gjette på at din PEth-verdi vil ligge noe i overkant av normalen, uten at vi kan være mer spesifikke enn som så, dessverre. Du kan lese mer om hvordan PEth-prøver fungerer i denne artikkelen fra St. Olavs Hospital.

Hva du skal si til de ansatte ved institusjonen, er heller ikke helt opplagt. Men vi tenker at du kanskje er best tjent med å være mest mulig ærlig, samt vise at du er villig til å fortsette et opplegg i tiden fremover (f.eks. med regelmessige PEth- eller urinprøver) for å vise at du har drikkingen under kontroll.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.