Får man rus av 400 mg Tramadol og noen øl?

Får man rus av 400 mg tramadol og noen øl?

40 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Det kommer litt an på hva du forventer av ruseffekt når du blander Tramadol og øl. Både Tramadol og øl har dempende effekt, og drikker du øl når du har tatt Tramadol vil det forsterke den dempende effekten. Da kan det være at du blir svært trett, får problemer med å snakke og fokusere blikket, at balansen blir dårlig etc. Hvor sterke disse symptomene blir avhenger av hvor mye øl du drikker. Drikker du mye kan du også få problem med pusten, og i de mest alvorlige tilfellene kan det medføre hjertestans. Derfor anbefales det ikke å drikke alkohol når en bruker sterke dempende medikamenter som Tramadol.

Du kan lese mer om Tramadol på Felleskatalogen.no.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.