Lukter sterkt alkohol selv om han drikker litt?

Min mann lukter til tider veldig alkohol selv om han påstår han bare har drukket et par glass. Er det mulig å lukte mye selv om man har dukket litt om man f.eks. har spist lite mat? Han kan lukte mange timer etterpå og også dagen derpå.

kvinne/jente |
35 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Etter inntak av alkohol, og når alkolen brytes ned, vil en person lukte alkohol. Ved en liten mengde alkohol vil alkoholen brytes ned i løpet av noen timer. Så vidt vi er kjent med er det ingen grunn til å tro at personen skal lukte alkohol mange timer etter det. Du kan jo lese vedlagte artikkel om virkning av alkohol som beskriver hvordan den tas opp og brytes ned i kroppen.

Hvis du mistenker at mannen din drikker mer enn det han sier og det skaper problem i forholdet deres er det viktig å ta tak i det. Et alkometer kan jo raskt avsløre promille som igjen indikerer inntak.

Vi vet ikke så mye om situasjonen og hvor alvorlig du opplever problemet. Du er velkommen til å ringe oss anonymt på 915 08588 eller chatte med oss for en utdypende samtale.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen