Farlig å ta Cocktail og Imovane senere?

Er det farlig å ta en Cocktail kl 19 og så en Imovane 5 mg kl 22?

kvinne/jente |
85 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Både alkohol og Imovane er dempende stoffer så det anbefales ikke å bruke sammen. Men, en normal Cocktail med en enhet alkohol noen timer før du bruker Imovane bør ikke skape noe problem. For å være på den sikre siden er det alltid lurt å snakke med legen om bruk av alkohol sammen med foreskrevne medisiner.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen