Hei, fikk sobril for 10, 11 dager siden å brukt de 15 mg, morgen å kveld, fordi jeg etter flere år med, mye traumer, angst, osv, plutselig møte veggen helt, hjertebank, høy puls, angst uro, utmattelse osv, virket ok de første dagene, å sover møe bedre, men i for et par dager siden beg jeg å bli veldig urolig i kroppen, brystet, angsten selv med de, så i dag har jeg ikke tatt noe å føler meg helt forferdelig, det er helg å vet ikke om det er fordi jeg ikke har tatt de at jeg er så dårlig, om det er abstinenser alt nå etter 10, 11 dager eller om formern min er blitt så mye mer elendig, eller om pillene rett å slett gjør meg dårligere, så mitt spørsmål er bør jeg bare kutte de tvert ut, å vist det er abstinenser vil jeg måtte føle meg så elendig lenge??

Kvinne, 55 år fra Vest-Agder


RUStelefonen svarer:

Det er vanskelig for oss å gi deg klare svar på dine spørsmål. Vi er ikke helsepersonell og vi kjenner ikke deg og din helsesituasjon. Vi kan kun svare veldig generelt.