Vurdere sterkt å sende klage til pasientombudet for dårlig forståelse av meg som syk etter et liv fyllt av stress angst og traumer+rus +bv ++. synes legen kunne gått litt dypere i saken min /fortiden min for å få sett «hele» saken fra bunn(HVORFOR VIL NN DETTE SÅ STERKT🤔) . Synes det er for jævlig at disse legene synes det er greit å la mennesker gå rundt innestengt i leiligheten med stein i brystet som føler den skal explodere, når hun har lyst til å gjøre såå mye morro, bli kjent med nye mennesker, ja t.o. m jobb har jeg veldig lyst på årets ha 🌸👍🏻✨ NEI , jeg blir bare frustrert over hele systemet, hallo : det eneste jeg ønsker er å føle meg normal .. Why cant i : have a little piece of heaven!! 💪🏻🙌🏻
Gamle menn på dødsleiet får beskjed om å ikke kunne få smertestillende, kan få paracet (kan ikke bli «hekta» på morfin nå før du skal dø.)Du får paracet sa ho….sykepleier klikka og ordna smertestillende til pasienten, takk gud!!
Rart man blir redd for å bli gammel og ha vondt/sovetrøbbel ? Hvis det er sånne leger som tenker det beste for pasienter, IKKE ta alle «regler» pugget rett fra skolen, tenker vis litt skjønn og individuell behandling. INGEN ET LIKE…
Hilsen ei som snart møter veggen 🏃🏼‍♀️💔

Kvinne, 45 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Du har rett til på klage på helsetjenester. Her kan du lese mer om hvordan du går frem (HelseNorge). Her kan du også kontakte Pasientombudet i Vestland.

Hvis du ønsker råd og veiledning vedrørende hva du kan klage på og hvordan, ta gjerne kontakt med Pasientforeningen. De kan gjennomgå journalen for å avdekke svikt og feilbehandling og bistår med å klage.