Jeg har aspergers og ADHD

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Takk for svar på mitt forrige spørsmål! Jeg har aspergers og ADHD og er plaget av uro. Alkohol har en positiv effekt i små mengder, men jeg er bekymret for at jeg må øke mengden etterhvert. Jeg kan heller ikke bruke alkohol når jeg skal kjøre. Jeg foretrekker heller valium, men får ikke nok til vanlig bruk. Jeg bruker heller ikke valium og alkohol sammen, men alkohol i stedet for valium. Jeg er ikke ute etter å ruse meg, men å fungere bedre

Mann, 52 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Her er vi litt usikre på hva du egentlig spør om – men som i forrige svar, vil vi oppfordre deg til å ta opp dette med legen din. Sammen kan dere forhåpentligvis komme frem til et opplegg eller en medisinering (eller evt. dosejustering) som hjelper deg med å fungere bedre.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.