Hei.

Har slitt med alkoholmisbruk over flere år. Nå er det mye bedre og har ikke drukket meg sjuk på 4 år. Men holder jeg meg til øl og blander drinker og ikke drikker reins så går det greit. Men, de siste 4 dagene så ble det MYE rein sprit og jeg fikk skikkelig angst å hodet kjør, ikke får jeg sove heller. Har 10mg sobril som jeg tar en stk av når promillen er 0.2/0.3 . Idag tok jeg en kl 15 og en kl 19. hvor mange kan jeg ta for å få ro, en hjelper hvertfall ikke, og med hvor mange timers mellomrom?

Mann, 39 år fra Østfold


RUStelefonen svarer:

Når det gjelder spørsmål om vanlig bruk av medisiner, som hvor ofte og hvor mye Sobril du kan ta, blir det dessverre en type helsefaglig veiledning vi ikke kan gi. Dette er derfor noe vi må anbefale deg å ta opp med legen som skriver ut dine medisiner.