Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Ble stoppet av politiet i helga

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

hei, jeg ble stoppet av politiet i helga. Dei mente jeg så ruset ut og påførte meg en spyttets. Noe jeg sa lett ja til siden jeg viste jeg ikke var ruset på noe, men den viste positivt på heroin/opium. Jeg vett denne testen må vert feil. deretter måtte jeg ta blodprøve og førerkortet ble midlertidig fratatt. jeg samtykket ikke på noe. jeg er veldig avhengig av lappen pga jobben min. så jeg lure på om de er noe jeg kan gjer for få fortgang på dette, å er de noe plass jeg kan finne ut hva svaret på testen er? eller må jeg vente på politiet sender brev om dette?

Mann, 21 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Viser til chatsamtale med en av våre veiledere:

Det tar ofte litt tid å få svar på analysen av prøven – ofte et par uker. Før testen er ferdig analysert er det lite du kan gjøre, men dersom det tar lang tid kan du ringe politiet å høre hvordan de ligger an.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.