Hei. Moren min har siden 2016 har hatt veldig vondt i kneet (og ryggen osv), på grunn av jobben. Da hun dro til fastlegen ble hun bare sendt til fysio. Der fikk hun øvelser hun må gjøre hver dag for knærne. Dette funka og kneet ble litt bedre. Men siden 2020 begynte det å bli dårlig igjen, og nå er det så ille at hun ikke kan gjøre øvelsene lenger, og andre treningsøvelser. Hvis hun løper gjør det vondt, og hun kan bare gå men ofte halter hun. Hun har dratt til legen men hun får ingen ordentlig hjelp i det hele tatt, og ingenting blir bedre. Hva kan hun eller eventuelt jeg gjøre for at kneet skal bli bedre? Mamma er i tidlig 40 alder og det eneste hun vil er å ha en normalt funksjonerende kropp.

Kvinne, 18 år fra Vest-Agder


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke helsepersonell og kan ikke svare på helsespørsmål. Hvis moren din ikke føler at hun får god hjelp hos legen sin kan det være lurt å snakke med en annen lege.