Hei jeg har vært gjennom mange vanskelige år. Har siden 2005 hatt problemer med alkoholen. den snek seg inn på meg og plutselig var den del av meg. Ble forsterket av samlivsbrudd (uten at dette var årsaken.. tror jeg). Har verdens beste samboer, skjønne voksne barn og nytt hus. begynner i ny jobb snart med store krav og god lønn. Innser at jeg er alkoholiker men har ikke noen gang nytet dette på jobb eller i bil. Kjenner at dette eskalerer. Har ikke midler til å legge meg inn på rehab. Trenger en samtalepartner før alt går til H…..

Mann, 55 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Til tross for at du beskriver en vanskelig situasjon, er det godt å høre at du er villig til å ta noen grep. Du etterlyser en samtalepartner, og vi kan komme med noen tips til dette:

Se gjerne også vår guide Hjelp til å slutte med alkohol. Du er velkommen til å kontakte oss på telefon eller chat om du vil snakke nærmere om din situasjon.