Hei(: jeg er en gutt på 13 som sniffer mye Metylfenidat og blir gira! Tok en overdose på en pakke Ritalin en pakke Seroquel syv brett Escitalopram og En pakke Cetirizin og to brett AERIUS og en pakke Xarelto å så edderkopper OVERALT! Gikk ut i stua og skrangla og var helt fjern. Broren min spurte om jeg hadde tatt speed. Mamma så at jeg var rusa og ringte ambulanse og havna på sykehus! Jeg trodde at jeg var hjemme nor jeg var på sykehuset og trodde at mamma hadde stjelet sykehus senger og ommublert rommet! Vil ikke dø! Havna på instu 5 timer vekke! Har bipolar lidelse men har aldri fått hjelp! Bernevernet tror att ALT dette er mamma sin fei! SYKT! Men ja nå har jeg ikke noe met bv har vunnet! Lurer på hvordan jeg kan få en rus? Holder på å klikker!!!!!!!!!!! Plis svar!

Mann, 13 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Vi kan dessverre ikke gi deg veiledning på hvordan du kan ruse deg. Vi håper de tar godt vare på deg på instu, og at du får den hjelpen du har behov for og rett på. Hvis du føler deg dårlig behandlet, kan du ta kontakt med barneombudet.