Hei, Ein jente på 12år her😊
Eg har eit spørsmål: Og det er at om Jagermeister er nesten som hostesaft? Er det sant?
for Foreldrene mine sier det, men eg er redd de kan bli fulle. Og når de drikker det så pleier de bare å drikke eit eggeglass med det, og da drikker de det kanskje bare 2 dager etter kvarandre så blir de bra i halsen igjen, også drikker de det ikkje før noen måneder.
Kan de da bli fulle?

Kvinne, 12 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Jägermeister og hostesaft kan nok ha noen ting til felles: de kan smake litt likt, og de har samme farge og konsistens. Det er også nokså mange som mener at Jägermeister kan hjelpe når man er forkjølet.

Voksne som drikker et eggeglass med Jägermeister blir ikke fulle av det, og siden de bare gjør det en gang i blant er ikke dette noe å bekymre seg for.