Sliter med smerter i rygg og kne,smerter forsterker spasmer jeg har etter hjerneslag,får pinex forte mot smerter og valium som skal forsterke virkning av baklofen mot spasmene,pinex lindrer tildels ryggsmerter men ingen effekt på knesmerter,har v par anledninger fått oxydone av en venn og hatt god effekt av det men legen sier jeg ikke kan ta pga epilepsi,lurer på om dette er riktig da ikke har hatt anfall på flere år..? Vet oxydone og oxycontin er sterke medisiner men er det værre enn å ta pinex forte over lang tid uten optimal effekt

Annet, 47 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Vi i RUStelefonen er ikke leger og kan ikke svare på spørsmål om medikamentell behandling. Imidlertid kan du selv lese i pakningsvedlegget/Felleskatalogen at en bør vise forsiktighet med Oksykondon dersom en har epilepsi, både på grunn av bivirkninger, og fordi enkelte medikamenter brukt i epilepsibehandling ikke bør kombineres med Oksykondon. Vi anbefaler deg derfor å rådføre deg mer med din lege og ikke prøve ut dette på egen hånd.