Kan Rivotril virke bedre?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei har brukt sobril 25 mg i en del år, men den klarer ikke å hjelpe meg med angsten å uroen. Har fått vite at en medisin som heter Rivotril kan kanskje virke bedre. Tror dere den kan virke noe bedre enn sobril 25 mg?

Mann, 70 år fra Nordland


RUStelefonen svarer:

Hvis du opplever at Sobril ikke hjelper deg bør du snakke med legen din om det. Legen er den som best kan vurdere din medisinering og hvilke alternativ som er best for deg.

Rivotril er sterkere enn Sobril, så det kan tenkes at det vil virke bedre. Det er likevel flere faktorer å ta hensyn til som f.eks. mulige bivirkninger, avhengighet, bilkjøring( du oppfyller ikke helsekravet til førerkort om du går på Rivotril) osv.

Ta praten med legen så kan dere finne ut av hva som passer for deg!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.