Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Høres dette ut som naboen selger/produserer narkotika?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Høres dette ut som naboen selger/produserer narkotika? Soverommet mitt er inntil kjøkkenet til naboen, og hele natten er det aktivitet på kjøkkenet hvor det dunker og styres. Høres ut som de tar i skuffer og skap hele tiden. Det går ut over nattesøvnen min. Hvis jeg dunker i veggen stopper de ikke. Jeg kan se fra balkongen at lyset er på hos naboen. Vi har folk som bor over og under, men hos de er det mørkt. Naboen har alltid gardiner for og er aldri ute på balkongen, de har aldri vinduer oppe heller. De har hatt politi der iallefall 2 ganger som jeg vet om, og den ene gangen var barnevernet inkludert hvor de tok med de minste barna. Naboene (2 menn og 1 kvinne) er truende og snakker verken norsk eller engelsk. De har beskyldt oss for at vi kontaktet barnevernet når barna ble hentet, men da hadde vi nettopp kjøpt leiligheten, så de ga seg når vi ikke ante hva de pratet om. Men pga dette har vi ikke turt å klage til de når de bråker. Damen i leiligheten har vi bare sett forlate leiligheten 3 ganger på 4 år. Den ene gangen vi så henne var hun gravid og vi hører av og til barnegråt fra leiligheten. Vi tørr ikke melde fra til barnevernet da vi har blitt beskyldt for det en gang før. Det er også mye inn og ut av leiligheten på den yngste mannen. Vi mistenker at den eldste kanskje har fotlenke og ikke kan forlate leiligheten etter siste gang politiet hentet han. Den yngste mannen går inn og ut mest på kveld og natt og han slamrer så mye med døra at bildene faller ned fra veggen, så det er lett å følge med på de korte lufteturene han tar seg. Han går ofte ned til en kommunal blokk jeg vet det bor rusavhengige og kommer like fort tilbake. Men han drar også ned til tbanen, uten å ta banen, men drar rett hjem igjen. Han har alltid på seg stor boblejakke med hette når han er ute på de korte turene, også når det er pluss grader! Naboene selv virker ikke som de bruker narkotika, iallefall ikke den yngste mannen som hele tiden går inn og ut. Vi observerer også at det noen ganger kommer menn hjem til de, men disse slamrer ikke med dørene. Høres det ut som naboen driver med noe ulovlig eller holder jeg på å bli sprø etter 4 år med dårlig søvn? Jeg er ganske redd for at naboen skal bli truende igjen da jeg som regel er alene hjemme på kveld/natt, så jeg har ikke turt å klage til borettslaget ennå.

Kvinne, 54 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Dette er ikke et spørsmål vi kan svare på. Vi ønsker ikke å spekulere i hvorvidt det du skriver tyder på tilvirkning, bruk eller omsetning av illegale stoffer. Hvis en nabo skaper ubehag for dere, er det mest naturlige å snakke med styret.

Her finner du gode tips og råd hvis du har problemer med naboen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.