Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Må jeg gjennom urinprøver/blodprøver for å søke om lappen nå?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei, jeg ble tatt av politet for fyllekjøringen og de fant hasj rester hos meg når jeg var 16år. Jeg ble tatt på moped men jeg hadde lappen. Jeg fikk 2år utsettelse på lappen og det er ca 4mnd til jeg kan ta lappen på bil. Men jeg har lyst til å søke om lappen nå. Jeg har ikke blitt tatt for noe siden hendelsen, om jeg så søker om å få billappen nå, må jeg igjennom en urinprøve/blodprøve?

Mann, 19 år fra Buskerud


RUStelefonen svarer:

Hvorvidt du er nødt til å ta urinprøver før du kan ta oppkjøring, har vi dessverre ikke et klart svar på. I utgangspunktet tenker vi at dette er godt mulig. Men om du skal ha et sikkert svar, må vi be deg ta opp dette med politiet eller Vegvesenet direkte.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.