Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Hvordan vite at du har depresjoner?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei.jeg lurer egt bare på om hvordan du kan vite at du har/sliter med depresjoner?…er det noen symptomer eller noe sånt dere kan «gi meg»? Ingen av vennene mine støtter meg eller vil høre på hva jeg har og si. Min nermeste familie blir bare sur på meg når jeg sier ting er vanskelig og helsesøster vil si det til mamma og da blir hun bare sur på meg…så føler ikke akkurat at det er noen jeg kan snakke med noen om:/ jeg trenger hjelp

Kvinne, 13 år fra Nordland


RUStelefonen svarer:

RUStelefonen er en tjeneste om rusmidler og rusmiddelbruk, så vi har dessverre ikke mulighet til å gi deg så mye informasjon om depresjon. Det er viktig at du snakker med noen om at du har det vanskelig. Vi anbefaler deg å kontakte noen av chatte-tjenestene du ser oversikt over her på denne siden.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.