Er det trygt å sende LSD til utlandet for å teste det?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei har noe lsd tabs som jeg vil teste er de trygt å bestille en lab analyse av dance safe å sende dette i posten til utlandet er sånn at du kan bestill test å sende i posten å få tilgang til lab analyse når de har skjette de. Er de risiko å sende en pakke ned en kvart tab i posten til England for lab analyse har tidligere brukt home reagents test men vil være 1000% sikker

Mann, 18 år fra Møre og Romsdal


RUStelefonen svarer:

Det er ikke trygt å sende illegale rusmidler i posten, det vil alltid medføre en risiko for å bli oppdaget og deretter straffeforfulgt. Du har heller ingen garanti for at analysesvaret du får tilbake er riktig. Det er ikke ulovlig å kjøpe test kits, så om du kjøper dette og tester selv, løper du ikke denne risikoen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.