Jeg er en gutt som tok nesten 500mg MDMA

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg er en gutt som nettopp tok nesten 500mg mdma (2 kenzo xtc tabletter), jeg likte veldig godt denne ruseffekten. Så dagen etter var jeg ganske trøtt og sliten, så dagen etter der igjen ville jeg våkne litt til så jeg sniffa 100mg ritalin (2,5 tablett med 40mg). Jeg ble ganske våken etter en halvtime og var det i ca. 2 timer, men så ble jeg veldig sløv å sliten. Jeg var så sløv og sliten at jeg ikke orket noe! Jeg ville bare sove men jeg fikk ikke det til heller. Jeg var våken hele natten og er veldig trøtt men klarer fortsatt ikke å sove. Er dette normalt?

Mann, 16 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Vi håper det går bedre med deg nå!

Ja, dette er egentlig ikke så rart. Det er en stor belastning å få i seg så mye MDMA. Dosen du tok er ca. tre ganger anbefalt dose. Så det er helt naturlig at det henger igjen en stund. I tillegg tok du Ritalin som også gjøre det vanskeligere å sove. Det tar noen dager før kroppen normaliseres igjen, og i denne perioden kan det være vanskelig med søvn, selv om du er trøtt.

Du kan lese mer om MDMA og Ritalin på våre sider.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Tjenesten er stengt fredag 17. mai og hele pinsen.

 

Vi åpner igjen tirsdag 21. mai kl 11.