Tatt Sobril mot angst, kan jeg ta Paracet mot hodepine?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har tatt 1 Sobril 10mg for å roe ned angsten min. Kan jeg da ta 2 Paracet (500mg pr) samtidig for å ikke ha vondt i hodet?

Kvinne, 22 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en akutt tjeneste  eller medisinsk helsepersonell, og det kan ta opptil flere dager å få svar hos oss. Ved behov for umiddelbar tilbakemelding, ta kontakt med lege eller legevakt på 116 117.

Når det gjelder spørsmål om vanlig bruk av medisiner, er dette noe du helst bør ta opp med legen som skriver dem ut til deg. Generelt kan vi likevel si at en kombinasjon av Sobril og Paracet i forsiktige mengder normalt ikke skal utgjøre noen nevneverdig risiko.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.