Spørsmål angående rusmiddeltest

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei, har ett spørsmål ang. En utført test av en mann på 28 år, det står NEG. På alle svar utenom på amfetamin, å cannabis, der står det UTFØRT , hva vil det si?

Kvinne, 27 år fra Møre og Romsdal


RUStelefonen svarer:

Dersom analysen er negativ blir svaret utgitt som NEG, det vil si at det ikke er påvist bruk av aktuelle rusmidler. Dersom analysen ikke er negativ, utgis svaret som ”UTFØRT”. Det vil si at de antagelig har funnet spor av amfetamin og cannabis i prøven. Det er da vanlig at resultatene vil sendes separat når bekreftende analysene er klar. Du kan lese mer om rusmiddelanalyser i denne artikkelen fra Fürst.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.