Smerter i brystet etter å ha tatt speed

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Yo, har skutt rundt 10g speed de siste 5dagene, har ikke sovet så spiste 1g hasj nå for å sove, men begynner å blacke ut har smerter i brystet og armen og halsen. Hva skal jeg gjøre, og om det f.eks er hjerteinfarkt trenger jeg å ringe 113 er ikke jeg så ung at dette her går fint, tolleransen er ganske høy har vert oppe på 2,5g daglig. Går dette fint. Om dette er angst hjelper det å bare ta noen xanorer da. Har et glass liggende et sted her men husker faen ikke hvor. Må ha svar så fort som mulig!

Mann, 15 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Dette er ikke en akuttjeneste, så hvis du trenger hjelp raskt en annen gang må du ringe legevakta eller 113. Situasjonen er sikkert over nå, men siden du hadde sterke smerter i brystet og armen ville vi anbefalt deg å ringe 113.

Xanor og andre benzodiazepiner hjelper mot angst, ja. Men de bør helst brukes i samråd med lege.

Håper alt gikk bra!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

 
Vi opplever for øyeblikket tekniske problemer. Chat og telefon er ustabile, vi jobber med å løse feilen. Beklager ulemper.