Tenker at vi som er på randen og ikke har det greit, hvor skal vi henvende oss utenom åpningstid? Vi er jo ikke alltid akutt-tilfeller.

Kvinne, 56 år fra Aust-Agder


RUStelefonen svarer:

Vi har full forståelse for at våre åpningstider ikke dekker et behov for de som ønsker å snakke med noen når det trengs som mest. Men RUStelefonen er ikke ment å være en akutt tjeneste, og vi har dessverre heller ikke midler til å ha døgnåpent eller helgeåpent.

Hvis en befinner seg i en situasjon hvor behovet er akutt, finnes det heldigvis andre tilbud en kan benytte. Mental Helses hjelpetelefon og Kirkens SOS har åpent hele tiden dersom en trenger noen å snakke med. Legevakt på 116 117 er stedet å henvende seg dersom situasjonen krever helsehjelp.

Du er ellers velkommen til å kontakte oss i våre åpningstider, mandag-fredag 11-18.