Har brukt Zopiklone i 10 år, etter en tragisk ulykke. Slet mye med traumer og etterhvert endel sykdommer. Artritt og en aggressiv gikt, som til tider gir store smerter. Det å få sove godt om natten er alfa omega for meg, dagen går ikke bra da. Min første fastlege mente jeg skulle ha den,om den hjalp meg å leve ett godt liv. Min nye lege har på siste resept skrevet ut 10tabl.på 5 mg og de skal vare fra 23/11-18/12. Ingen annen hjelp foreslått. Er helt fortvilet, siden jeg nå skal slutte med prednisilon, bruker også cosentyx i sprøyte. Blir ikke smertefri av det, men klarer å leve med det,om jeg får sove om natten.
Mvh.

Kvinne, 63 år fra Finnmark


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke helsepersonell og kan dessverre ikke gi medisinfaglige råd. Dette bør diskuteres med legen. Hvis du mener legen gjør feil, kan du ta det opp med Pasientombudet eller Pasientforeningen.