Hei!
Jeg startet å røyke hasj igjen etter å ha vært clean i 4 måneder og nå har jeg begynt å gå til sterke stoffer. Jeg står på venteliste til døgnbehandling så jeg får hjelp.
Spørsmålet mitt er hvor farlig det kan være å blande amfetamin, hasj og ksalol? Er kokain, amfetamin og benzo farlig? Har hatt noen dårlige opplevelser, men jeg prøver å finne en god løsning på å bli enda mer ruset enn det man blir på amfetamin.

Mann, 19 år fra Trøndelag


RUStelefonen svarer:

Vi kan ikke gi deg noen oppskrift på å bli enda mer ruset enn det man blir på amfetamin. Alle de stoffene du nevner kan være farlige. De er skadelige på ulike måter, og i kombinasjon/blanding kan det oppstå mer uberegnelig og risikabel rusvirkning. Vi anbefaler deg å lese mer om stoffene på våre sider. Der finner du også en del oversikter over hvordan blandinger, bl.a de du nevner, fungerer.