Kan jeg ha med hunden min i rusbehandling?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Er de noen rusbehandling plasser en kan ta med hunden sin? Eg bor i Rogaland så hadde vert greit med noe i nærheten siden eg har 4 barne eg besøker ofte og men kan få vite om de behandlingsplasser som er. Mvh (anonymisert). Håper på et posetivt savr 😊❤️

Kvinne, 40 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Det finnes en rekke forskjellige avrusnings-/ behandlingstilbud i de ulike helseregionene. Hvor det er mulig å ta med hund vet vi dessverre ikke, da det ikke er noe register for dette. På hjemmesiden til HelseNorge finner du alle offentlige behandlingstilbud i alle helseregioner. Det beste er nok å kontakte stedene direkte for å høre hva slags regler de har i forhold til dette. På siden finner du også en veiledningstelefon som du kan ringe på 23 32 70 00. Kanskje kan de svare deg på spørsmålet ditt om å ta med hund.

Vi søkte litt på nettet, og de stedene vi fant som driver med hund eller tar i mot folk med hund er: http://finnmarkskollektivet.no/aktiviteter/  https://kabr.no/avaldsnes-ressurssenter/ 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.