Hvor lenge tar det før vi får svar på rusprøve fra politiet?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Min datter på 19-åring, ble stoppet av politiet 2 september. Dem tok blodprøve i forhold til rus. Har enda ikke fått svar på prøven,har vært der å snakket med dem. Hvor lang tid bruker dette å ta? Mvh NN

Kvinne, 19 år fra Hedmark


RUStelefonen svarer:

Vi antar at prøven blir analysert i løpet av noen dager etter at prøven ble tatt. Hvor lang tid det tar før politiet orienterer om resultatet av prøven vil nok variere mellom politikamre. Antageligvis avhenger det nok også av kapasitet og prioritering. Det beste er nok å ta kontakt med politiet igjen, og spørre om når dere kan forvente svar og videre saksgang.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.