Blande Paralgin forte, Stilnoct og breezer

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! Hvis man inntar 2 tabletter paralgin forte og 2 tabletter stilnoct, sammen med én flaske breezer. Er dette en farlig kombinasjon eller går det trolig bra? Vet at man ikke skal drikke alkohol med legemidler men jeg lurer alikevell

Mann, 18 år fra Buskerud


RUStelefonen svarer:

Når det gjelder det å blande alkohol med ulike medikamenter, er det aldri mulig å garantere hva som er trygt og ikke. Det er fordi folk reagerer veldig ulikt, noe som igjen har å gjøre med toleranse, vekt, dagsform, hurtighet på inntak og så videre. Vanligvis vil nok ikke 2 tabletter Paralgin forte, 2 tabletter Stilnoct og en flaske breezer utgjøre noen livsfare, men det kan gjøre deg både svært døsig og veldig kvalm. Det bør uansett ikke være noe du tar sjansen på å utsette deg for. Så det beste du gjør hvis du skal være sikker på at du ikke utsetter deg for en fare, er at du ikke blander alkohol og ulike medikamenter.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

 
Vi opplever for øyeblikket tekniske problemer. Chat og telefon er ustabile, vi jobber med å løse feilen. Beklager ulemper.