Vennen min har litt sinneproblemer, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei,

på fredag skjedde det noe på skolen. En fyr i klassen min plaget vennen min ved å lukke skjermen på pc-en hans. Vennen min har litt sinneproblemer og han klikka. han skulle hoppe på han men krasja i skapet. Etterpå så truet han med å slå trynet hans. I går løy den fyren fra klassen min på chat at vennen min slo banka han og alle trodde på det. Jeg ble sint og skrev at det ikke er sant. jeg skrev det han sa til kompisen min , adda han på chat gruppen, og han kasta han av og bytta navnet. I dag spurte jeg han fyren om hvorfor han løy på chat og jeg trodde det var fordi han prøvde å spre rykter. Han sa at det han prøvde ike å spre rykter. Jeg angra og skrev unnskyld for at jeg var med på a være slem mot ham men han blokka meg. nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre

Hilsen gutt 11

Mann, 11 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Vi forstår at du er litt fortvilet her, men dette anbefaler vi at du tar opp med noen voksne i familien din eller på skolen (f.eks. en lærer eller helsesykepleier). Vi er en informasjonstjeneste om rusmidler, så dette faller dessverre litt utenfor vårt område.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.