Hei. skal prøve flein sopp, men har mange psykose symptomer. Og har hatt psykose før på mdma og amfetamin, Skal starte med en lav dose. Men er redd for at jeg skal få angst eller panikk under turen som har skjedd med meg på mdma mange ganger. skal ta med noen benzo om jeg går KoKo og skal ta det med folk jeg stoler på og i trygge omgivelser. Hva syntes dere er beste måten å forbedre meg og beste måten og håndtere angst om jeg får det, og hva som kan være gøyt og gjøre under turen. Kommer kanskje til å røyke noe hasj under turen. Men hva skjer om jeg tar benzo før flein for å unngå angst fjerner det rusen eller må jeg ta mer flein?

Takk for svar

Mann, 14 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Hvis du har opplevd psykotiske symptomer ved bruk av MDMA og amfetamin, vil vi råde deg til å ikke ta fleinsopp. Risikoen for psykose er tydeligvis stor for deg, og det er nettopp personer med latent eller manifest psykose som frarådes å bruke psykedeliske stoffer.

Vi ønsker dessverre heller ikke å gi deg en oppskrift på hvilke stoffer eller legemidler du skal blande med fleinsopp. Du finner mer info om fleinsopp på våre sider.