Setter 3 skudd med Subutex hver dag

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg har et alvorlig problem! Jeg har nå hatt 3 skudd med subutex hvær dag i 2 år! Ca 8 mg pr dag. Jeg har begynt å få brystsmerter og bæder veldig på dette! Jeg vet at å skyte dette så ofte og i en så lang periode (skyte i det heletatt) ikke er bra og kan være livstruende! Jeg har prøvd i 1 år å slutte men det er ikke lett! Jeg klarer å holde meg nå men det hender at jeg tar en smell før jbb ( dette gir meg ekstra energi!) Når jeg kommer hjem fra jobb er jeg heelt utslitt men tar jeg en smell får jeg ny

Mann, 29 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Vi anbefaler deg å snakke med legen din om dette, både for å få utredet brystsmertene, og for å få hjelp til å slutte med Subutex.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.