Mamma og pappa er slemme mot meg

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg har en mamma og pappa. De er slemme mot meg. Jeg har dysleksi og mamms og pappa gjør narr av meg. Jeg begynner alltid å le men egentlig blir jeg mei mev’g. I dag kastet pappa en tallerken i ansiktet til mamma. Hun ble sendt til sykehus Men sa at hun falt til alle andre. Jeg er redd. De begynber bare å le når de skader seg…I stad da mamma ble kuttet opp i trynet med tallerkenen fikk hun latterkrampe.. de sier at de er sykisksyke. De slår meg og jeg blir voldtatt (de har gruppe sex med meg) jeg syntes det er deilig og godt å få den inn i meg . Det skjedde i går akk da jeg hadde mensen.. Nå er jeg ganske sikker på at jeg kommer til p bli gravid. HJELP MEG

Kvinne, 11 år fra Trøndelag


RUStelefonen svarer:

Vi er en informasjonstjeneste om rusmidler, så dette blir egentlig utenfor vårt fagområde. Generelt kan vi likevel si at hvis du blir misbrukt, og du bor i et hjem som preges av fysisk og psykisk vold, er det veldig viktig at du snakker med noen om dette. Ta kontakt med Alarmtelefonen for barn og unge på tlf. 116 111 – de vil kunne hjelpe deg. Du kan også snakke med en lærer eller helsesykepleier på skolen. Jo før du gjør dette, desto bedre.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.