koffor ser eg bare geiter på syre

eg har blit veldi gla i syro og den gir meg heilt utrolige oplevelseringa
men no dei siste gangane ser eg bare geit, og eg synst da blir kjedli. net som nor du har tat amf i 5 veke og bere sove 3 nette. rekna me du skjøne da. no begyne eg til og me og sjo geite når eg ska lega meg og det e s inne i helvete iriterandes. begyne no og og drømme at geitene e der og. nei neste gong eg ser geit ska eg killa han ikkje tull asso!

ka gjere du når du har tatt syra i 2 veke og rett og slett bare ser geite

Mann, 48 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Vårt beste tips er å ta deg en pause. Som du selv skriver kan syre gi ganske kraftige opplevelser, og to uker på syre er en stor påkjenning både for kroppen og hodet. Ta deg noen dager uten syre så forsvinner nok de plagsomme geitene.