Blod- og urinprøver Xanax

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hvor lang tid vises xanax 2mg på blod/urinprøver ? Det meste sitter lenger enn normalt i blodet i f h til urinprøven. På forhånd takk 😊

Kvinne, 46 år fra Østfold


RUStelefonen svarer:

Det er nok omvendt, det meste kan påvises lengere i urin enn i blod. Stoffene tas først opp i blodet, transporteres rundt i kroppen og skilles ut i urinen. Alprazolam er virkestoffet i Xanax,  og ett engangsinntak vil kunne påvises i  blod fra 1-3 døgn. I urin,  4-7 døgn (omdanningsstoffet hydroksyalprazolam kan påvises 1-2 uker). Som du ser er det store individuelle forskjeller på hvor fort stoffet skilles ut i blod og urin. Du kan lese mer om benzodiazepiner i blod- og urinprøver på vår hjemmeside.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

 
Vi opplever for øyeblikket tekniske problemer. Chat og telefon er ustabile, vi jobber med å løse feilen. Beklager ulemper.