Smerter i føttene av Vallergan

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har brukt Vallergan 10 MG i noen uker. Sover godt, og som oftest hele natten (og det er nytt for meg). Mitt problem er at jeg får smerter i begge føttene og oppover i leggene. Nå, etter at jeg sluttet å bruke dem igjen for to uker siden, er disse smertene borte igjen. Det samme skjedde med noen andre tabletter jeg brukte tidligere. Hva er årsaken til dette? Noe jeg ikke tåler? Og enda viktigere: Har dere forslag til noe annet jeg bør prøve? (Har forsøkt melatonin, men det virker ikke like bra.)

Mann, 60 år fra Vestfold


RUStelefonen svarer:

Når det gjelder spørsmål om vanlig bruk av medisiner (samt bivirkninger av dette), må vi dessverre be deg ta opp dette med legen som skriver ut dine medisiner. Dette er fordi vi ikke er helsepersonell, og ikke kan gi denne typen helsefaglige råd.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.