Jeg har brukt Vallergan 10 MG i noen uker. Sover godt, og som oftest hele natten (og det er nytt for meg). Mitt problem er at jeg får smerter i begge føttene og oppover i leggene. Nå, etter at jeg sluttet å bruke dem igjen for to uker siden, er disse smertene borte igjen. Det samme skjedde med noen andre tabletter jeg brukte tidligere. Hva er årsaken til dette? Noe jeg ikke tåler? Og enda viktigere: Har dere forslag til noe annet jeg bør prøve? (Har forsøkt melatonin, men det virker ikke like bra.)

Mann, 60 år fra Vestfold


RUStelefonen svarer:

Når det gjelder spørsmål om vanlig bruk av medisiner (samt bivirkninger av dette), må vi dessverre be deg ta opp dette med legen som skriver ut dine medisiner. Dette er fordi vi ikke er helsepersonell, og ikke kan gi denne typen helsefaglige råd.