Problemer med økonomien

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

hei,
jeg er mann i 35 årene og opp vokst her i norge jeg kommet til norge i 1997 til harstad tre fire år der og resten her i oslo
jeg har stor problem med rus jeg har vært i behandling i ca ett år tre fire månder hos mestring husene og 11 månter i manifest sentret. jeg bruker crack kokaine. i mai i år og mens var i behandling i røyken (manifestsentret) bestemte meg og ta toge til oslo s , jeg følger av fect tem de gir meg medsiner og følger meg med øknomi og har verge som fikk henne i behandling men når jeg kommet til oslo jeg melte ifra behandlingen men etter vært hadde jeg dålig med det øknomi først jeg kjøpte hvite varer til leiligheten og kjøpt også ramme madrass fra a møbler og stor vasket liligheten. nå fikk jeg nytt leilighet i samme bydel visning var i 10.07.2020 jeg har en venn i gammle blokka som bruker speed og han kjøper og selger i finn.no han lærte meg en ting det å kjøpe mobiler fra nette og der etter selge dem og bruke pengene , det jeg har gjort også samme nå jeg sliter med å petale pløpe det er nå ellve tusen ni hundre og seksti tre kroner 11 963,81 og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg trenger hjelp. nå lever jeg på 200 hver andre dag jeg er uføretrygtdet…. uff det er snart tre timer jeg sende meldingen men he he he jeg venter spent på
å svare meg…..,,

Mann, 35 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Slik vi forstår det har det ikke vært så enkelt med det økonomiske etter at oppfølgingen din ble avsluttet. Du kan ta kontakt med NAV eller legen din dersom du ønsker å starte opp med noen form for behandling/oppfølging igjen. Hos NAV har de også tilbud om økonomisk veiledning, så de kan nok hjelpe deg med å lage en plan for tiden fremover.

Lykke til!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.