Har nylig begynt i LAR, og får 8 mg subutex daglig. Før dette fikk jeg Imovane 7,5 mg 30 stk for søvnproblemer.
De virket utmerket, og fikk imovane 7,5 mg 30 stk, fast i 2 og 1 halvt år.
Når jeg begynte i LAR, spurte legen min om jeg hadde fått lov av LAR å bruke imovane. Jeg tenkte ikke noe særlig over det og sa ja. Legen sa hun måtte ringe LAR før hun kunne skrive ut imovane.
Er dette ett problem? Jeg ser ikke det som ett problem. Har holdt alle hente frister, og har aldri misbrukt imovane
Hva nå?

Mann, 40 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Hvordan LAR vurderer dette, er dessverre vanskelig for oss å forutsi så mye om. Hva som skjer videre, avhenger av hva LAR svarer legen din. Ut ifra hva du beskriver høres det ikke ut som om dette skal by på noen problemer for deg nei, men dette må du altså ta opp med LAR/lege.