Hei! Tok 15 gram Paracet på onsdag. Ble kvalm, spydde mye og ble helt slapp. Så virka jeg oppegående på torsdag. Tok 20 gram Paracet. Samme skjedde. Alt jeg spiser og drikker går opp igjen. På fredagen gikk jeg bare ut av senga to ganger, en på morgen og en på kvelden. Tenkte jeg skulle prøve å tisse etter å ha holdt meg lenge, for jeg føler jeg skal besvime når jeg reiser meg. Urinen var helt mørk. Hjerteslagene mine er på 150 i minuttet. Er det sannsynlighet for at jeg kan dø av det eller bør jeg ringe 113? Takk for svar 🙂

Kvinne, 21 år fra Nordland


RUStelefonen svarer:

Vi må først gjøre deg oppmerksom på at vi ikke er en akuttjeneste, og det kan ta opp til 7 virkedager å få svar på innsendte spørsmål.

Vi håper at du har fått helsehjelp. Dette høres svært alvorlig ut, og du har behov for akutt hjelp på sykehus. Hvis du ikke allerede har gjort det, må du ringe 113 umiddelbart.