Søsteren min fikk diagnosen lungekreft, den første diagnosen var i desember 2019, Etter så mye lidelse og smerter. Men i 2020 kom lungekreft tilbake. Jeg ble kjent med RSO-olje i en kanal og var glad for å få vite om The Rick Simpson cannabisolje. I løpet av noen uker etter å ha tatt Cannabis-oljen, var det store forbedringer i helsen hennes. Vi har fulgt helsen hennes i 3 måneder nå, og jeg sier gjerne at søsteren min er blitt kurert.

Mann, 9 år fra Nordland


RUStelefonen svarer:

Det er leit å høre om din søster og hennes sykdom. Vi er allikevel veldig glade for å høre at hun har nytte av cannabis-medisin. Håper de gode resultatene fortsetter og at søsteren din får hjelp for kreften sin.

Foreningen for cannabismedisin vil kanskje også være interessert i innspill. De kan også være en ressurs for søsteren din i tiden som kommer.

Vi har anonymisert spørsmålet ditt og fjernet epost-adressen til selskapet du nevner. Dette av anonymitets- og personvernhensyn.