Ønsker å bli en del av LAR og få et verdig liv

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har i 7 år brukt febtanyl 75 etter og tappet ned fra 150,stedsolid som jeg har brukt i over 30 år blir fjernet ,jeg orker ikke mere og ønsker og komme inn i lar.jeg er opiat avhengi og vet at metadon tar smerte. Da jeg liider av kronisk hypermobile ledd.jeg har en overfukk koffert som kun blir tangere.jeg er 51 år og ønsker og bytte fentanyken med metadon bruker noe og roe meg på fa jeg har posstraumatisk stress kronisk etter en gjeng voldtenkk .jeg tenker hjelp snart fort timeglasset remnner ut !hver så snill og svar har en lege so. Ikke tror det er så ille 😢😢😢på fårhånd takk jeg ønsker og bli en del av lar og få hjelp til et verdig liv .

Kvinne, 51 år fra Buskerud


RUStelefonen svarer:

Det er leit at å høre at du har hatt, og fremdeles har det vanskelig.

Slik vi forstår deg har du allerede snakket med legen din om situasjonen uten å bli henvist til LAR-behandling. Dersom dette stemmer kan du ta kontakt med ditt nærmeste NAV-kontor. De kan gi informasjon og henvisning til LAR. Du kan også ta kontakt med ProLAR for mer informasjon.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.