Tar Antabus sporadisk, når kan jeg drikke igjen?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Har tatt Antabus ca hver 3dag i en kort periode.tok sist lørdag formiddag.når er det forsvarlig å drikke?sitter Antabus like sterkt som når du tar hver dag?

Kvinne, 53 år fra Telemark


RUStelefonen svarer:

Felleskatalogen (pakningsvedlegget) oppgir at  man må ikke innta alkohol i løpet av behandlingstiden samt i 14 dager etter avsluttet behandling.  Vi vet ikke om det fortoner seg annerledes dersom du bruker Antabus sporadisk, da dette ikke oppgis. Vi anbefaler deg å følge legens råd, og dersom legen ikke kan svare deg på dette, bør du forholde deg til det som står i pakningsvedlegget.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.