Metamfetamin og amfetamin – styrkeforhold

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Ser det er mange som skriver at Metamf og Amf er ganske likt bare en del sterkere.. Det er ikke bare en del sterkere. Det er mye sterkere. Det er ting en gjør som en ikke husker.. Har prata med flere om samme emne.. Alle vi er enige om at det er 2 forskjellige rus…. Til dere unge.. Styr unna Metamf….. Det er mange ganger så sterkt…. Har dere hørt noe av det samme?? Mvh NN

Mann, 46 år fra Vest-Agder


RUStelefonen svarer:

Takk for innspill. Ja, metamfetamin er noe mer potent enn amfetamin. Hvor stor forskjellen er kommer nok an på kvaliteten på produktet, blandingsforhold, type produkt (krystaller versus pulver etc.), dose osv. Du finner mer om amfetamin og metamfetamin på våre sider.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.