Hva skjer om man tar 12 (500mg) Paracet tabletter fire dager på rad?

Kvinne, 17 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Dette er høye doser og kan gi svært alvorlige skader. Vi er ikke helsepersonell og kan ikke vurdere dette, men vi råder deg til å kontakte lege eller legevakt. Du kan også ringe Giftinformasjonen for råd på 22 59 13 00.

Dersom du har det vanskelig og har tatt dette for å skade deg selv eller fordi du ønsker å ta livet ditt, håper vi at du kontakter noen du kan snakke med om det som er vondt. Det hjelper veldig ofte å snakke med noen, og det finnes folk der ute som kan hjelpe deg til å få det bedre. Dersom du ikke ønsker å snakke med noen i din omgangskrets eller familie, kan du kontakte for eksempel Helsestasjonen for ungdom, en lærer eller sosiallærer, Kors på halsen eller Mental helse sin hjelpetelefon på 116 123.