Traff på ei ung søt pike som tok meg hjem. Da vi kom dit endte hun opp i sofaen med moren og en masse tåke i stuen. Hasj, jeg ikke ville ha! De brukte nedsettende ordspråk om meg, mine holdninger, en hund som ble drept, med mer et cetera. Litt for personlig men den sadistiske situasjon eskalerte med en ufrivillig ereksjon.

Det var på dette tidspunktet jeg fikk ut valg; røyk eller reis!

Sa takk for i kveld og angret hele veien hjem.

Har lyst på den trekanten!!
Er det feil å ombestemme seg?
…for jeg er få minutter fra å kjøpe hasj og ta en taxi min lokale campingplass.

Annet, 27 år fra Aust-Agder


RUStelefonen svarer:

Dette er en ganske sammensatt problemstilling med en del temaer som er litt utenfor vårt fagområde. Hvis du har konkrete spørsmål om rusmidler er du velkommen til å ta kontakt med oss. Men merk at vi ikke kan  svare deg på om du bør eller ikke bør prøve cannabis, det må bli opp til deg.